La coral de l’AMCV torna als escenaris un any després

coral2

La Coral de l’AMCV té data per al seu primer concert després d’un any lluny dels escenaris per la pandèmia. Serà el 24 d’abril a les 18 hores a l’església de Sant Martí. Amb ‘El primer concert: la Coral es retroba amb la ciutat un any després’, la Coral posa fi a un any i quatre mesos sense cantar en públic. La formació, que a hores d’ara combina els assajos de virtuals i presencials amb totes les mesures de seguretat, espera amb delit aquest moment. El director Manel Cubeles ha triat un repertori que va com a anell al dit a la Coral de l’AMCV i que la farà brillar en el seu primer concert en temps del covid: es tracta d’un recorregut per l’evolució de la polifonia vocal, des dels seus inicis i l’edat mitjana, fins a la música contemporània actual. La veu sempre ha estat un mitjà de comunicació i expressió molt important, i les diferents societats l’han fet seu sobretot per superar moments difícils de la vida. Amb ànims de retre homenatge a la veu en el seu estadi més pur i al seu potencial transformador, la Coral de l’AMCV interpretarà música de compositors de tots els temps com Josquin Des Près, Tomàs Luis de Victoria, Mateu Fletxa el vell, Joan Cererols, J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Liszt, Camille Saint Säens, Ola Gjeilo, entre d’altres.

L’entrada és gratuïta i solidària. Només cal retirar les localitats que es vulguin a www.amcv.cat i es convida el públic a portar aliments i productes d’higiene personal per als més afectats per la crisi econòmica (en col·laboració amb Càrites). Amb les restriccions vigents de l’aforament, hi haurà menys públic que d’altres cops. Totes les mesures de seguretat i prevenció del covid establertes per les autoritats sanitàries estaran garantides durant l’esdeveniment.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?