La convocatòria de beques escolars s’obre el 22 de març

painting-1673774_1920

Aprovada la convocatòria de Beques Escolars per al curs 2021-22. El període per presentar les sol·licituds serà del 22 de març al 21 de juny i s’haurà de prioritzar el sistema telemàtic. En el cas de no ser possible es podrà sol·licitar cita prèvia per poder fer el tràmit de forma presencial.

La convocatòria disposa d’una quantitat inicial de 540.000 euros i està adreçada als i les alumnes d’escoles bressol municipal, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial empadronats/des al municipi de Cerdanyola del Vallès.

Presentació sol·licituds

Degut a les circumstàncies provocades per la COVID-19, el termini de presentació de sol·licituds és més ampli que en convocatòries anteriors. S’iniciarà el dia 22 de març i finalitzarà el 21 de juny de 2021. Tot i així l’Ajuntament es reserva la possibilitat de poder ampliar el calendari de presentació per assegurar les mesures dictades de distanciament social com a conseqüència del COVID-19, en cas de necessitat i poder assegurar que puguin accedir a la convocatòria totes aquelles unitats familiars que així ho desitgin.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament amb caràcter preferent, mitjançant la Seu Electrònica del web de l’Ajuntament. El tràmit estarà disponible del 22 de març a les 8 hores al 21 de juny a les 24h. A la mateixa Sec electrònica estarà disponible tota la informació de la convocatòria i els models de sol.licitud. També es pot presentar la sol·licitud presencialment, en aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica. Les sol·licituds hauran de presentar-se a les dependències dels Serveis Socials (avinguda d’Espanya 6C, baixos). La presentació de les sol·licituds de forma presencial es farà mitjançant cita prèvia, durant la franja horària de 9h a 14:30h de dilluns a divendres, per tal d’evitar aglomeracions i respectar la distància mínima de seguretat. La cita s’haurà de demanar al 93.580.88.88 Extensions 3772 i 3770 o bé sol·licitar-la directament al web municipal. Només es permetrà el pas a dues persones dins de les dependències.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?