La consellera de Cultura visita Cerdanyola

Visita de la consellera de Cultura Natàlia Garriga al MAC / F. Ajuntament (NP)

La Consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va visitar Cerdanyola ahir en motiu del 30è aniversari del Festival Internacional Blues. La consellera va ser rebuda per l’alcalde Carlos Cordón, el regidor de Cultura, Oscar Pons, i representants dels grups municipals d’ERC i ECP, al Museu d’Art de Cerdanyola. A les dependències del museu, Garriga va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament destacant el gran patrimoni artístic de la ciutat així com també l’arqueològic. Garriga també va fer referència en el seu escrit a l’espai escènic del Teatre Ateneu i la programació que en ell es programa i va valorar l’esforç de Cerdanyola per “vetllar per l’accés a la cultura de la seva ciutadania”.

El director del museu, Txema Romero, va oferir una visita guiada a la consellera, alcalde, regidors i regidores. Romero va explicar la història de l’edifici del MAC així com les col·leccions que acull fent èmfasi en els vitralls modernistes de les Dames de Cerdanyola destacant el seu simbolisme i importància internacional.

XXX Festival de Blues de Cerdanyola concert de Los Mambo Jambo i visita de la consellera de Cultura Natàlia Garriga a la Masia Cordelles F. Ajuntament (NP)

Seguidament, Garriga assistir al concert dels Mambo Jambo Arkestra a la masia Cordelles. El grup barcelonès va ser l’encarregat de tancar el festival amb la seva intensa barreja de rock&roll, rhythm&blues, surf i swing dels anys 50.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?