La consellera de Cultura aposta a Cerdanyola per defensar el patrimoni local

WhatsApp Image 2023-04-26 at 20.56.20

La consellera de Cultura Natàlia Garriga visitava Cerdanyola i es reunia amb representants de les entitats locals del sector després de recórrer l’eix modernista. Potenciar la cultura i la llengua i recuperar i preservar el patrimoni local han estat els temes clau de la visita. Diversos representants de les entitats de la ciutat han pogut exposar la seva tasca i traslladar les seves demandes a la consellera.

La consellera de cultura Natàlia Garriga ha visitat el centre de Cerdanyola on ha vist algunes de les cases i torres més representatives del patrimoni local. Durant la visita han transmès la necessitat de potenciar l’activitat cultural, que compta amb un important teixit associatiu i fer-la accessible a tota la població. També destacava que posar en valor el patrimoni local és la peça clau per la creació d’identitat, estima i sentiment de pertinença d’una ciutat.

Garriga ha exposat el creixement pressupostari que ha experimentat el departament de cultura i el compromís d’assolir un 2% del pressupost de la Generalitat. En la reunió s’ha plantejat la necessitat de desencallar el projecte del parc arqueològic on la consellera s’ha mostrat molt interessada si bé reclama «una aposta local decidida per posar fil a l’agulla per implicar la resta d’institucions». En aquest tema ERC Cerdanyola es referma en la defensa del parc arqueològic com un projecte de ciutat que superi els cicles electorals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?