La Comunitat Vallès PAE vol activar la transformació i la transició energètica dels polígons industrials

WhatsApp Image 2022-12-21 at 21.15.25

Un total de 24 Associacions i Juntes de conservació de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Occidental, entre elles Cerdanyola Empresarial, s’han adherit ja a la nova Comunitat Vallès PAE impulsada pel Consell Comarcal amb l’objectiu de fomentar la cooperació empresarial per incentivar sinèrgies entre les associacions per tal d’aconseguir beneficis comuns, impulsar projectes estratègics i generar serveis de valor afegit als polígons i avançar cap a la transició energètica.

La sessió “Activem la cooperació als PAE” celebrava al Consell Comarcal ha servit per formalitzar la nova Comunitat i per posar sobre la taula les actuacions més immediates. Hi han assistit representants de les diferents entitats i juntes de conservació dels polígons, així com representants polítics i tècnics dels ajuntaments de la comarca i les organitzacions empresarials. “Estem treballant sobretot des d’un punt de vista de transformació energètica. Per poder ser plenament competitius hem d’aconseguir una energia que no estigui tan disparada de preu i per tant hem de treballar des de la xarxa per tal de poder transformar aquesta situació que esteu patint els empresaris i empresàries del país. El Consell Comarcal ha de ser el catalitzador, volem ser un node més a la xarxa i participar per facilitar i fer aterrar totes les inversions que es preveuen ara especialment a través d’Europa”, assegurava el president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. El conseller comarcal de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, ha posat en valor “el treball fet fins ara per poder dinamitzar els polígons d’activitat econòmica i també el valor de l’organització en els espais productius”, referint-se a la tasca feta en el marc del Pacte per la Reindustrialització i de la mà de les associacions i juntes de compensació. També ha explicat que “des del Consell una de les tasques que fem és estar a l’aguait dels ajuts que poden venir de fons europeus per qualsevol acció que ens pugui ajudar a millorar els polígons”.

La missió de la Comunitat és formalitzar un espai de treball i col·laboració estable entre les associacions i entitats de gestió dels PAE, el món local i els agents socials per impulsar la cooperació empresarial, la transició energètica i la modernització dels espais productius del Vallès Occidental.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?