La companyia cerdanyolenca Duram Teatre estrena ‘Pasos’ a l’Ateneu

bc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864

Un monòleg totalment auto produït i auto finançat que esdevé 55 minuts de “pur teatre” és la carta de presentació de ‘Pasos’, el primer espectacle de la jove companyia cerdanyolenca Duram Teatre que s’estrena dimecres 16 de novembre a les 21.30 hores a l’Ateneu.

A partir d’un text escrit per Raúl Moreno, exalumne de l’Aula de Teatre de Cerdanyola, la companyia va començar a investigar sobre la posada en escena, els elements escenogràfics, sonors, lumínics i audiovisuals, fins a tenir quelcom per mostrar a un públic disposat a criticar. El procés va continuar rebent el feedback dels professors de l’aula Carlos i Javier Soler, així com el de la companyia, també cerdanyolenca, Titzina Teatre i la directora artística Txell Roda.

‘Pasos’, que s’ha estat cuinant durant tot l’any a una de les aules de l’Ateneu, és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument es situa a un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual fins que les petites picabaralles acaben agreujant-se més del compte. Diego, bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions personals, li supera. Des de la companyia es creu que una manera d’apropar el teatre a tothom és a través del que s’anomena taquilla inversa: “Tothom està convidat a l’espectacle i un cop acabada la funció, es pot valorar i deixar els diners que es creguin més convenients”, destaquen els membres de Duram Teatre. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?