La comèdia a ritme de rock ‘De mares i filles’ arriba al Teatre Ateneu

imatge_np_de_mares_i_filles_teatre

L’obra, que tracta les relacions no sempre senzilles entre generacions d’una família, es representarà el 12 de febrer (20 hores) i al Teatre Ateneu.

L’obra presenta una mare (Mont Plans) i una filla (Annabel Totusaus) es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família. La posada en escena de De Mares i Filles necessita dues actrius que tinguin el do de la comèdia, i que, al mateix temps, puguin arribar al fons del cor de l’espectador per obtenir el resultat dramàtic més desitjat, la combinació equilibrada de riures i llàgrimes. Mont Plans i Annabel Totusaus, mare i filla, des del primer moment ens capturen dins de les teranyines del seu passat per ficar-nos en un dragon khan emocional que sembla que no s’hagi d’acabar mai.

Venda d’entrades

L’aforament del teatre és limitat i per assistir-hi cal seguir la normativa sanitària vigent. Les entrades anticipades ja es poden comprar Entrades online (14 € general; 10 estudiants i pensionistes) i a l’Ateneu (15 € general; 11 € estudiants i pensionistes). El dia de la funció les entrades tenen un preu de 18 € i 11 € per a estudiants i pensionistes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?