La col•lecció ‘Quaderns Culturals Orlando Barrial’ es presentarà al MAC el 25 d’abril

PortadaOrlandada

El primer quadern de la col·lecció ‘Quaderns Culturals Orlando Barrial’ es presentarà el 25 d’abril (19h) al MAC. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport dels Amics del Museu d’Art (Amics del MAC) neix amb la intenció d’editar anualment un quadern cultural dedicat a Cerdanyola, tot recuperant la tasca de Barrial o parlant de temes en els quals a ell li hagués agradat aprofundir. Per al col·lectiu d’amics de Barrial que impulsa aquesta iniciativa, ell va ser una de les figures més importants a la vida cultural cerdanyolenca de les darrers dècades del segle XX i les primeres del XXI.

Aquest primer quadern es centra en recollir els seus escrits d’opinió al ‘Diari de Cerdanyola’ i inclou també un petit recull fotogràfic. La intenció és continuar la tasca de recollir la memòria d’Orlando Barrial i ja s’està treballant en els temes dels cinc primers quaderns. Els volums es podran comprar en edició impresa, o alternativament llegir en línia o descarregar en format PDF de forma totalment gratuïta.

L’acte de presentació, que vol ser una festa en record de l’Orlando, tindrà dues parts. En primer lloc es presentarà aquest primer quadern al MAC on es podrà comprar un exemplar imprès. Tot seguit es traslladarà l’acte al pub The 1916, que ell va fundar, i comptarà amb un concert de música irlandesa en directe. Ambdues propostes són obertes al públic.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?