La cinquena Nit Solidària se celebrarà l’11 d’abril

WhatsApp Image 2023-03-22 at 08.38.42

La cinquena Nit Solidària de Cerdanyola tindrà lloc l’11 d’abril. La trobada anual de les entitats solidàries de la ciutat es farà en un sopar de gala que se celebrarà a l’Hotel Campus UAB (20 hores). Les entitats que van rebre les dotacions econòmiques l’última edició explicaran el que s’ha pogut fer amb aquells diners i la resta presentaran projectes per ser finançats amb els ingressos d’aquesta edició. L’anterior edició va premiar projectes de Cáritas, l’Associació de Cuidadors i Familiars de Malalts d’Alzheimer (ACFA) i a l’Associació per al Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica (ADIA).

Fins ara les recaptacions d’aquesta nit de la solidaritat de Cerdanyola han estat d’uns 10.000 euros i s’han repartit entre tres projectes/entitats que representen els àmbits social, sanitari i de cooperació. Els tiquets per poder assistir ja estan disponibles fent l’ingrés al compte directament – ES08 2100 0119 8302 0095 0651- o mitjançant les entitats solidàries que fan taules. El preu del cobert és de 45 euros i és farà l’habitual tòmbola el final de la vetllada amb els regals facilitats per les empreses i comerços de la ciutat.

Com col·laborar?

També es compta amb altres fórmules de recaptació, com les subhastes d’obres d’art o tómboles amb regals cedits per comerços i empreses i el suport de patrocinadors i l’obertura d’una Fila 0 amb aportacions d’entre 350 i 800 euros per col·laborar amb aquesta iniciativa. Si esteu interessats en fer alguna col·laboració podeu escriure un correu electrònic a info@nitsolidariacerdanyola.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?