La cerdanyolenca Laura Calles arriba a la final del càsting musical del SP3

e561084e9220383c7204eb40f9bc13f1

La cerdanyolenca Laura Calles ha estat una de les 17 veus finalistes del càsting per a SP3, el grup musical del club Super3 de TV3. La jove, amb 15 anys i que acaba de cursar 4t d’ESO, va arribar a la fase final d’un concurs on van participar 375 aspirants. “Estic molt contenta perquè he arribat lluny. Això vol dir que ells mateixos em notificaran per audicionar en futurs projectes a les fases finals”, valora Calles, que també és ballarina. Els SP3 són els encarregats de cantar i ballar les cançons del Club.  

La cerdanyolenca va començar a estudiar música a AULOS als quatre anys. Toca la trompa a l’Agrupació Musical de Cerdanyola i canta a dues corals del Turó Solidari. Actualment, és habitual de les Jam Sessions de Blues de la Tía Felipa i vocalista d’un grup de rock anomenat Forbidden Sounds. “És una sensació molt gratificant saber que de 375 cantants que van presentar-se al càsting, sóc de les 17 millors veus” remarca Calles, que destaca el recolzament de la seva mare.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?