La Casa de Aragón suspèn els actes de celebració de la Quinzena d’Aragó

festival jotas-casa d'aragó05

L’entitat ha decidit suspendre els actes de celebració de la Quinzena d’Aragó per la situació sanitària generada per la pandèmia de la covid-19. “Considerem que la salut dels nostres socis i conciutadans és prioritària. Ja vindran temps millors en els quals puguem celebrar l’ampli ventall d’activitats que organitza la Casa de Aragón”, explica el president de la Casa de Aragón, José Aguayos.

Les mesures de seguretat impedeixen celebrar els actes amb normalitat, recorda l’entitat: “No es poden fer actes al carrer amb normalitat, l’església té aforament limitat i les actuacions del grup de jotes no poden garantir les mesures actuals de prevenció”. Malgrat la suspensió dels actes presencials, la Casa de Aragón està treballant per poder organitzar alguna activitat en línia. Actualment, totes les activitats de l’entitat estan suspeses perquè no poden garantir “una asèpsia suficient” del local.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?