La carretera de Barcelona serà per als vianants aquest matí

carreterabcn

El diumenge 3 de juliol, la carretera de Barcelona al seu pas per Cerdanyola estarà reservada en exclusiva per als vianants, que podran gaudir de la festa ‘Viu l’Anvinguda del Vallès. Humanitzem l’N-150’, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La festa serà la cloenda al procés de dos anys de treball amb entitats veïnals, ciutadania i personal tècnic dels municipis de Cerdanyola, Barberà, Ripollet i Montcada i que ha donat com a resultat el projecte ‘Avinguda del Vallès’ amb un recull de propostes per millorar l’eix viari i el seu entorn per convertir-lo en un espai més amable, afavorint la mobilitat activa i la sostenibilitat.

La matinal, adreçada a tots els públics, oferirà diferents activitats que es duran a terme en el tram entre el carrer Tiana i l’avinguda de la Creu Roja, que estarà tallat al trànsit de vehicles. Entre les 10 h i les 13:30 h, un autobús recorrerà els quatre municipis per portar gratuïtament la gent a Cerdanyola del Vallès, on hi haurà concerts, activitats de ball, zones de joc, un circuit infantil de bicicletes, una batucada i tallers per a petits i grans.

La jornada comptarà amb la presència de Jordi Sànchez, vicepresident de polítiques urbanístiques de l’AMB; Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès; Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac; José María Osuna, alcalde de Ripollet i Xavier Garcès, alcalde de Barberà del Vallès.

El projecte de la carretera de Barcelona al seu pas per Montcada, Ripollet, Cerdanyola i Barberà s’emmarca en el programa europeu URBACT, que fomenta el desenvolupament urbà sostenible. Dins d’aquest programa, l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha liderat la xarxa RiConnect, una agrupació d’entitats locals que busca repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, municipis i espais naturals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?