La cantaora Laura Vital actuarà a Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-10-25 at 08.58.12(1)

La cantaora sanluqueña Laura Vital actuarà el 28 d’octubre (20.30 hores) a la sala d’actes de la casa de andalucía en el marc de les XXXIV Jornadas Culturales Flamencas. L’artista estarà acompanyada pel guitarrista sevillà Antonio Carrión.

Avalada per una trentena de premis nacionals, destacant: giraldillo de cante al concurs internacional de joves flamencs de la xi biennal de flamenc de sevilla l’any 2000, medalla de la província de l’excma diputació de cadis 2020, premi dona emprenedora 2010 la delegació d’igualtat de la dona, premi cadis jove de l’institut andalús de la joventut en la promoció de cadis a l’exterior, medalla d’or de la seva localitat natal, així com el premi “flamenco hoy” de la crítica nacional flamenca al millor disc revelació de cante pel seu àlbum ‘tejiendo lunas’. ha format part als principals festivals flamencs del món destacant la biennal d’art flamenc de sevilla, mont de marsan, nimes, tolosa, bilborock, flamenc ve del sud, festival internacional de música i dansa de granada entre molts. la seva versatilitat artística l’ha portat a formar part d’espectacles d’índole molt diversa. actualment està immersa en les seves noves produccions “de buena rama” juntament amb el seu pare josé vital i “mediterránea” recentment estrenat al festival internacional de flamenc de Toulouse.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?