La campanya ‘Queda’t amb Cerdanyola’ injecta 128.225 euros al comerç i l’hostaleria

vinilcamapanyavalscomercnoti

La campanya ‘Queda’t amb Cerdanyola’ -realitzada conjuntament pel servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Sabadell- ha arribat a la seva fi i ho ha fet injectant 128.225 euros als establiments adherits, que han estat un centenar. Del total d’aquest import 64.112,5 euros han estat aportats per les persones que han comprat els vals de descompte al 50% del seu import real i els altres 64.112,5 euros han estat aportats per l’Ajuntament de Cerdanyola, que amb aquesta iniciativa ha volgut donar suport i ajudar a la reactivació el teixit comercial de la ciutat després de la crisi provocada per la COVID.

La campanya ‘Queda’t amb Cerdanyola’ va començar al mes de maig i estava prevista fins a l’octubre, quan es va decidir ampliar-la per aprofitar així l’època nadalenca durant la qual s’incrementa el consum. A més, també la campanya es va obrir a qualsevol persona major de 16 anys sense la necessitat d’estar empadronada a Cerdanyola i es van doblar el número de vals que es podien comprar a meitat de preu. I cal destacar que durant el mes de desembre s’han comercialitzat 63.010 euros en vals, pràcticament la meitat dels diners totals que la campanya ha permès injectar al comerç i hostaleria locals.

26 establiments superen els mil euros de compres en vals

D’entre el centenar d’establiments que han participat a la campanya, 26 d’ells han superat els 1.000 euros de compres amb vals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?