La Biblioteca Central restringeix els seus serveis

citapreviabiblioteca

La Biblioteca Central ha hagut de restringir els seus serveis per complir amb les mesures antiCOVID establertes el passat 30 d’octubre. La biblioteca està tancada al públic però manté el servei de préstec actiu. Per fer ús d’aquest servei:

  • Cal sol·licitar els documents prèviament a través del formulari web, per correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat  o per telèfon 93 580 76 02.
  • Es poden demanar en préstec tots els documents que es trobin disponibles per aquest ús, incloent-hi llibres, revistes, pel·lícules, música, entre d’altres.
  • Un cop realitzada la petició per algun dels canals habilitats, el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb les persones usuàries. Els materials sol·licitats estaran preparats en 48 h per poder ser recollits, a comptar a partir de la nostra confirmació de la petició. A partir d’aquest moment, es podran recollir dins de l’horari de la biblioteca: matins de dimecres a dissabte de 9,30 a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 20,30 h. En aquest horari només es pot anar a la Biblioteca per agafar documents en préstec prèviament sol·licitats.
  • Cal anar el dia i a l’hora acordada amb mascareta. L’horari és els matins de dimecres a dissabte de 9,30 a 14h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 20,30h. En aquest horari només es pot anar a la Biblioteca per agafar documents en préstec prèviament sol·licitats
  • Els documents han de ser recollir la mateixa persona que va fer la petició, i amb el seu propi carnet (físic o APP mòbil).

Pel que fa a la petició d’informació bibliogràfica, es pot sol·licitar dins de l’horari d’obertura al telèfon 93 580 76 02 o bé a través el correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat

La pàgina web de la Biblioteca Central també permet l’accés al catàleg virtual Aladí.

Quant al retorn de documents, es pot fer les 24 h a través de la bústia exterior dedicada a aquesta finalitat.

Gaudir dels serveis de la Biblioteca en moments de restriccions

El personal de la Biblioteca Central segueix treballant i actualitzant el web i les xarxes socials. També segueix en funcionament el servei e-biblio, una plataforma de préstec de llibre electrònic.

Les persones que no es disposin del carnet de la biblioteca i vulguin accedir als serveis virtuals de les Biblioteques Públiques de Catalunya (préstec de llibres electrònic, pel·lícules en streaming, música en línia, recursos d’aprenentatge d’anglès…) es poden donar d’alta com a usuàries temporals a través de la sol·licitud de carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?