La Biblioteca Central passa a fer tota la seva programació d’activitats de forma online

foto_np_bcc

Amb motiu de les mesures de seguretat i aplicació dels protocols per la situació del Covid, la biblioteca passa a fer tota la seva programació d’activitats de forma online. Les activitats es mantenen segons la previsió, i es poden consultar a l’espai web de la biblioteca.

  • Contes infantils: disponibles al canal Instagram de la biblioteca @bibcerdanyola, en el dia i hora indicat per a l’activitat. Els contes seguiran igualment disponibles durant uns dies. No serà necessari fer inscripcions, ja que no hi ha un aforament màxim.
  • Bibliolabs: hi podran accedir les persones que prèviament s’hagin inscrit, segons les instruccions d’accés telemàtic que els farem arribar.
  • Club de lectura general i Book club anglès: disponibles per als participants dels grups, que rebran instruccions per poder participar.
  • Club de cinema, cafè filosòfic i Club de lectura fàcil en veu alta: aquestes activitats se suspenen temporalment, amb la intenció de reprendre-les de forma presencial tan aviat com les mesures de la pandèmia ens ho permetin.

Més informació a l’espai web de la biblioteca www.bibliotecacerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?