La Biblioteca Central obrirà les portes l’1 de juny amb cita prèvia

54850b08ed0b019d42f1dfc4b738fde9

La Biblioteca Central de Cerdanyola tornarà l’1 de juny, però amb mesures de seguretat i un horari diferent (de dilluns a dijous, de 15 a 19.30 h i el divendres de 9.30 a 14 h). Per accedir-hi, serà obligatori demanar cita prèvia i accedir amb mascareta. Abans d’anar-hi caldrà confirmar amb la biblioteca la disponibilitat horària. Així ningú haurà d’esperar i el personal de la Biblioteca Central tindrà preparada les peticions per quan arribin les persones usuàries. Les cites es podran demanar a través del formulari https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa#iC (aviat disponible per a Cerdanyola). També s’atendran les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 935 807 602 a partir del dia 1 de juny. També es pot enviar un correu electrònic a b.cerdanyola@diba.cat.

La persona usuària amb cita prèvia per accedir a la Biblioteca Central accedirà sola. Només es permetrà que accedeixi acompanyada en el cas d’anar amb menors (o persones depenent) a càrrec. En aquesta fase no es tindrà accés a la col·lecció general de documents, ni es podrà utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’ofereix el préstec interbibliotecari. Tots els espais de la biblioteca estan tancats, només es podrà accedir al vestíbul per a la recollida de documents prèviament demanats, i amb cita prèvia. Sí que es podran demanar documents infantils per al préstec.

Què es podrà fer a la Biblioteca Central?

Es podrà fer el retorn de documents les 24 hores del dia, a través de la bústia habilitada per aquesta tasca. Si es volen agafar documents en préstec o fer consultes, caldrà una cita prèvia. Com que no es podrà accedir a la col·lecció, caldrà demanar abans els documents a la biblioteca per correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat o per telèfon 935 807 602. Es podrà sol·licitar tots els documents que es trobin disponibles per al préstec. Inclou llibres, revistes, pel·lícules o música, entre d’altres. Pel que fa a la demanda d’informació bibliogràfica s’atendran les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 935 807 602 o a través del mail b.cerdanyola@diba.cat

A més, s’han allargat els terminis per retornar els préstecs vigents fins al 31 de juliol i les reserves pendents es podran recollir fins al 22 de juliol.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?