La 9a edició de la Cursa de la Diada de Bellaterra inclourà un homenatge als professionals sanitaris

sansi

La 9a edició de la Cursa de la Diada “La Sansi de Bellaterra”, que se celebrarà aquest dissabte 11 de setembre, inclourà un homenatge als professionals sanitaris per agrair la seva implicació durant la pandèmia de la COVID-19. Professionals d’aquest col·lectiu seran els encarregats de donar la sortida de la prova.

La cursa, organitzada per l’EMD de Bellaterra i el club d’atletisme La Sansi, manté els recorreguts de 5 i 10 quilòmetres, part dels quals a través del Camí Verd. La Sansi de Bellaterra segueix sent la cursa amb més participants de les que s’organitzen a Catalunya per la Diada.

Una de les novetats d’aquest any és la participació d’Alex Roca, un jove amb paràlisi cerebral que li provoca un 76% de discapacitat física. Entre els èxits esportius de Roca destaca haver acabat la cursa Titan Desert. Aquest any, tots els participants a “La Sansi de Bellaterra” rebran una medalla.

La Cursa de la Diada complirà amb tots els requisits de seguretat i higiene davant la COVID-19, com ara la sortida esglaonada de tots els participants. La cursa començarà a les 10h del matí a la plaça del Pi, després de l’ofrena floral de la Diada a Bellaterra.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?