La 9a Cursa Solidària INS Forat del Vent tindrà lloc el 19 de desembre

WhatsApp Image 2023-12-09 at 09.17.49
Sortida de l’última edició de la cursa / F. Ajuntament (NP)

Tot a punt per la 9a edició de la Cursa Solidària INS Forat del Vent que se celebrarà el 19 de desembre. L’any passat va comptar amb la participació de 1.500 corredors i enguany les expectatives també són bones: “La cursa va creixent  en participació, bon ambient, solidaritat i esport”. Ja en la edició anterior es va ampliar la cursa inclusiva al CEE Jeroni de Moragas i Flor de Maig. A més, el CAR de Sant Cugat tornarà a preparar l’escalfament per a tothom.

La cursa, organitzada per l’ Institut Forat del Vent, es presenta com un esdeveniment esportiu, solidari, inclusiu i festiu. Corren nens, joves i adults a partir dels 11 anys. Els corredors lliuren un quilo d’aliments que va directament a la Fundació Banc dels Aliments i és gestionat per Càritas Cerdanyola.

La cita serà el 19 de desembre i comptarà amb dos recorreguts diferents. El recoprregut llarg -6 km- sortirà a les 10.30 hores i la cursa curta -3 km- ho farà 10 minuts després.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?