La 4a Marxa Exploratòria analitzarà Montflorit

montflorit

El 27 d’abril es farà la quarta marxa exploratòria del projecte urbanisme feminista. L’activitat començarà a les 18h i per participar cal inscriure’s prèviament al 607280750 o a dones@cerdanyola.cat.

La marxa exploratòria és una ruta urbana de dues hores, feta per a dones, que permet efectuar comprovacions in situ dels elements que poden millorar la seva percepció de seguretat i la seva utilitat dels espais públics. Es tracta d’un espai dinamitzat per professionals de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, per tal d’incorporar la incidència que té en la seguretat real i percebuda per part del col·lectiu amb el que es treballa, les dones.

Fins ara s’han realitzat tres marxes exploratòries en el marc del programa Dijous Feminista. La primera es va centrar a la zona de Cerdanyola 2000 i Can Xarau, la segona ruta urbana ho va fer en els barris de Les Fontetes, Canaletes i Turonet i la tercera va recórrer Serraparera i una part de la UAB. El dimecres 27 d’abril es durà a terme la quarta marxa exploratòria i es farà al barri de Montflorit. El punt de trobada serà al Centre Cívic Montflorit (carrer Mare de Déu dels Dolors, 17) a les 18h. El recorregut contempla analitzar el carrer Mare de Déu dels Dolors, els encreuaments del carrer Víctor Català amb Passeig de Doña Amelia i el del carrer Empúries amb l’avinguda de la Flor de Maig, seguirà pel carrer de Provença, l’encreuament del carrer Tarragona amb Catalunya, l’avinguda de la Flor de Maig i acabarà a l’encreuament d’aquesta amb el carrer de Santa Rosa.

Les participants i la seva dinamitzadora realitzaran el recorregut amb l’objectiu de recollir totes les aportacions, queixes i opinions de les participants, a cada emplaçament,  per tal de poder pensar col·lectivament, i des de la mirada subjectiva, com millorar la ciutat des de la pròpia experiència com a ciutadanes de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?