La 3a Marxa Exploratòria es dedicarà a Serraparera i la UAB

marxaexploratoria

El 17 de març es farà la tercera marxa exploratoria del projecte urbanisme feminista. L’activitat forma part del programa del Dia Internacional de les Dones i del Dijous Feminista. Per participar a la marxa exploratòria cal inscripció prèvia al 607280750 o dones@cerdanyola.cat.

Ruta urbana de dues hores

La marxa exploratòria és una ruta urbana de dues hores, feta per a dones, que permeten efectuar comprovacions in situ dels elements que poden millorar la seva percepció de seguretat i la seva utilitat dels espais públics (il·luminació, mobiliari urbà, accessibilitat, arbrat i verd urbà, entre d’altres). Es tracta d’un espai dinamitzat per professionals de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, per tal d’incorporar la incidència que té en la seguretat real i percebuda per part del col·lectiu amb el que es treballa, les dones.

El punt de trobada serà a la plaça dels Enamorats (davant l’Escola Saltells)

Fins ara s’han realitzat dues marxes exploratòries en el marc del programa Dijous Feminista. La primera es va centrar a la zona de Cerdanyola 2000 i Can Xarau i la segona ruta urbana ho va fer en els barris de Les Fontetes, Canaletes i Turonet. El dijous 17 de març es durà a terme la tercera marxa exploratòria amb motiu del Dia Internacional de les Dones i es farà al barri de Serraparera i una zona de la Universitat Autònoma de Barcelona. El punt de trobada serà a la plaça dels Enamorats (davant l’Escola Saltells) a les 18h. El recorregut contempla analitzar els encreuaments del carrer de Serra de Galliners amb els carrers Aragó, París i ronda de Cerdanyola, l’estació de Renfe UAB, el pont de l’autopista i l’entorn dels Bombers a la UAB.

Les participants i la seva dinamitzadora realitzaran el recorregut amb l’objectiu de recollir totes les aportacions, queixes i opinions de les participants, a cada emplaçament,  per tal de poder pensar col·lectivament, i des de la mirada subjectiva, com millorar la ciutat des de la pròpia experiència com a ciutadanes de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?