La 27a Cursa per Collserola manté els dos circuts de l’any passat

8212207f146778f83156ffc204ca380c

La festa de l’atletisme a Cerdanyola tindrà lloc aquest diumenge

l Amb la gran novetat d’un límit d’inscripcions de mig miler de persones, l’atletisme viurà la seva festa gran aquest diumenge amb la 27a Cursa Per Collserola. Com l’any passat, per donar cabuda a tots tipus de corredors, hi haurà també un circuit de 7,5 quilòmetres amb menys desnivell ideal per debutants.

INSCRIPCIONS TANCADES
En el moment de tancar aquesta edició ja s’havia arribat als 500 participants. Els inscrits a la cursa organitzada pel Cerdanyola CH podran recollir el dorsal i el xip d’un sol ús el mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores. La sortida i arribada estarà ubicada a la Zona Esportiva Municipal de Fontetes. A les 9h tindrà lloc la sortida de la 27a Cursa per Collserola i a les 11h s’entregaran els premis. Com en edicions anteriors, s’oferiran serveis de cronometratge mitjançant xip, dos avituallaments líquids al circuit, entrepà, beguda, servei de fisioteràpia i la samarreta commemorativa. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?