La 25a Cursa per Collserola celebra l’aniversari amb curses special i infantil

8240a1907e29481b04619a0df33df9ab

Al 1990 es va decidir crear una cursa popular per promocionar els atractius de Collserola. I 25 anys més tard la Cursa per Collserola no necessita promoció: “Jo era l’únic sonat qie sortia a córrer per Collserola els diumenges, ara és com passejar per la Rambla”, descrivia José María Hernández, guanyador de les tres primeres edicions d’una Cursa per Collserola que aquest diumenge celebra les seves noces de plata. I per commemorar l’efemèride la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola CH proposa dues novetats: una cursa per als menors de 15 anys i una altra per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L’edició del vinticinquè aniversari presentarà petits canvis en el circuit “per fer-la més atractiva”, avançava el president de secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola CH, David Zarroca. La distància serà la mateixa, 13 quilòmetres, i la sortida i arribada estarà ubicada a la Zona Esportiva Municipal de Fontetes. A les 9h tindrà lloc la sortida de la 25a Cursa per Collserola, a les 11 s’entregaran els premis, a les 12h començarà la Cursa Special Collserola i a partir de les 12.20h s’iniciaran les tres sortides de la cursa infantil. Com en edicions anteriors, s’oferiran serveis de cronometratge mitjançant xip, dos avituallaments líquids al circuit, entrepà, beguda, servei de fisioteràpia i la samarreta commemorativa. “Es tracta d’una cursa important dins del calendari i amb renom, volem que el dia 17 sigui una gran festa per a tots”, remarcava Zarroca. A l’acte de presentació de la cursa -que va comptar amb l’assistència del regidor d’Esports i de Medi Ambient que van impulsar la creació de la cursa,  el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, Jose María Hernández, guanyador de les tres primeres edicions i Juanma Álvarez, guanyador de les quatre últimes edicions- l’alcaldessa Carme Carmona va agrair la tasca de les 120 persones que col·laboren en l’organització de la cursa i va assegurar que “la història de la cursa és part de la història de l’època democràtica a Cerdanyola”.

Les inscripcions de la Cursa per Collserola estan obertes al web www.cursapercollserola.com. La primera edició va comptar amb la participació de 175 atletes i ara les inscripcions s’han hagut de limitar als 1.000 corredors: “La Cursa per Collserola és un exemple de fer les coses ben fetes”, afirmava l’exregidor d’Esports, Juan Martínez.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?