L’1-O es commemorarà a Cerdanyola amb sopar a la fresca i actuacions

WhatsApp Image 2023-09-21 at 09.11.38

La Taula 1-O de Cerdanyola ha preparat un “ambiciós acte festiu” per a la commemoració del sisè aniversari de l’1 d’Octubre del 2017. La cita serà dissabte 30 de setembre a la plaça Jaume Grau i Altayó. El programa s’iniciarà a la plaça Sant Ramon a les 20 hores amb un correfoc a càrrec dels Joves Diables de Cerdanyola que arribarà fins a la plaça de l’alcalde republicà. Allà hi haurà ballada de sardanes amb l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola i tot seguit s’iniciarà el sopar a la fresca (els tiquets es poden comprar per 10 euros al Bar Grau, a Cal Pintxo i a El Solidari). Després de la botifarrada, un grup d’actors i actrius – Lloll Bertran, Celdoni Fonoll, Enric Majó, Pepa Arenós, Carme Sansa i Manel Barceló- intervindran a l’escenari. Tot seguit es llegirà el manifest, actuarà el cantautor Àlvar Roda i es tancarà amb un cremat de rom. La Comissió de Festes de Sant Martí serà l’encarregada del sopar i del servei de bar.

La plataforma d’unitat independentista formada per sis entitats i partits de Cerdanyola -Assemblea Nacional Catalana, el Consell Local per la República Cerdanyola-Bellaterra, Debat Constituent, ERC, Guanyem i Junts- ja fa dos anys que es va constituir. L’any passat ja va organitzar la commemoració de l’1-O i la projecció al teatre Ateneu de la pel·lícula del concert de Llach al Palau Sant Jordi. “A Cerdanyola és un dels pocs a llocs on al marge del color del partit i de la tendència de cada entitat ens hem posat d’acord per la independència d’aquest país. Hem fet un gran esforç per mantenir la unitat, tot s’ha fet amb consens”, explica Delfí Sabartés, membre de l’Assemblea Nacional Catalana. “Volem remarcar la importància de sis entitats independentistes en l’organització, continuem tossudament units per fer actes d’aquest tipus”, afegia el també membre de l’ANC, Jaume Sobrevals. Tot i que encara no han concretat cap acte més, la idea dels organitzadors és que aquest treball conjunt “tingui continuïtat sí o sí”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?