L’Orquestra de Cambra porta Vivaldi i Dvorák al teatre de l’Ateneu

35dbf9f9868cc61eca6b56ad6668243d

‘Les quatre estacions’ de Vivaldi, i la ‘Serenata per a vents, violoncel i contrabaix’ de Dvorák seran les obres protagonistes del Concert de Tardor que l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) oferirà diumenge 22 d’octubre (19 hores) al teatre de l’Ateneu. “Serà un gran espectacle musical”, destacava el president de l’entitat, Marcel·lí Sugranyes. Per celebrar el desè aniversari de l’OCC, la Jove Orquestra de Cerdanyola pujarà a l’escenari a ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi i el concert es clourà amb una copa de cava.

La col·laboració entre les dues entitats era definida per Sugranyes com a “molt positiva” i “un primer pas per a futures cooperacions amb la JOC i altres formacions musicals”. L’OCC va néixer a finals del 2006 fruit de l’impuls d’un grup d’afeccionats a la música, encapçalats pel desaparegut mestre Jordi Morral. Actualment la JOC “té un públic fidel i entusiasta, on tot ja està molt treballat i funciona molt bé”, remarcava Sugranyes, que recordava que l’objectiu principal de l’entitat és “aportar a Cerdanyola música de qualitat a preus populars”. En aquest sentit, les entrades tenen un cost de 13 euros a taquilla, 11 euros anticipada -a través de la web de l’entitat, www.occerdanyola.cat-, 9 euros per a les entitats culturals i 5 euros per a estudiants i socis.

CERDANYOLA, UNA CIUTAT VIBRANT A NIVELL MUSICAL

Per a Sugranyes Cerdanyola és “una ciutat vibrant a nivell musical” amb entitats com la OCC, la JOC i l’AMCV, i esdeveniments destacats com el Festival de Blues o el Concert al Castell. “Cada vegada les entitats musicals estan col·laborant més. Les sinergies són dificultoses, però acaben sent positives”, destacava la regidora de Cultura, Elvi Vila, que agraïa que l’Orquestra de Cambra faci “més rica culturalment la ciutat”. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?