L’oposició demana un ple extraordinari sobre la situació de Guiera

18325a37bf525b9d88d51a3441669c72

L’oposició ha unit forces per demanar al govern local un ple extraordinari sobre el Parc Esportiu Municipal Guiera. PSC, PP i C’S sol·liciten a l’executiu d’Escolà que l’Ajuntament  assumeixi  directament la gestió i explotació del Parc Esportiu Municipal Guiera, a partir del 5 d’agost, garantint la continuïtat del servei.

EN CAS D’EXTERNALITZACIÓ, UN ÚNIC CONTRACTE
En la resolució presentada per les tres formacions també es reclama que “en cas d’externalitzar la gestió i explotació del PEM Guiera amb anterioritat a la finalització de la intervenció el pròxim 4 d’agost, prèvia resolució del contracte vigent amb la Federació Catalana d’Handbol, es faci sota un únic contracte a favor d’un únic concessionari, previ els tràmits legals corresponents”.

Després de les últimes informacions i de reunions amb els treballadors del PEM Guiera, un comunicat conjunt dels tres partits assegura que el “govern municipal només ha convocat una reunió per parlar del tema en un any de mandat -el passat 16 de març” i que la següent informació que van obtenir va ser “el 31 de maig en una reunió en la que no se’ns garanteix cap solució fiable”. En aquest sentit, remarquen que “el 4 d’agost de 2016 finalitza la intervenció del PEM Guiera i cal trobar una solució tant per a la instal·lació com per als treballadors”. L’oposició destaca que el govern local era “coneixedor de tot plegat” i va amagar aquesta informació durant el ple de maig.

COMPPROMÍS APOSTA DECIDIDAMENT PEL PEM GUIERA
El Compromís per Cerdanyola assegura en un comunicat que vol traslladar als treballadors i a la població de Cerdanyola la seva “aposta decidida per la continuïtat del servei i per la gestió directa, aspecte que també es recull a l’acord de mandat”. Des de CxC es remarca que en els dos anys d’intervenció municipal s’ha demostrat que el PEM Guiera és “perfectament viable econòmicament, tot i les limitacions legals que suposa la intervenció tècnica”. La formació considera que “el PEM Guiera ofereix un servei imprescindible avui dia per a Cerdanyola” i que no veu cap motiu perquè no es continuï oferint el servei: “De cap manera podríem compartir una decisió que no impliqui la continuïtat del PEM Guiera i de la plantilla actual”. En aquesta línia, CxC remarca la seva aposta “per la gestió directa del PEM Guiera amb l’objectiu d’enfortir-lo i d’oferir un servei encara millor a la ciutat, procedint a les inversions que no s’han efectuat durant anys per part de la Federació Catalana d’Handbol (FCH)”. El col·lectiu diu que entén la preocupació dels treballadors per un situació generada per la FCH i que l’Ajuntament ha de solucionar. “Estem al costat dels treballadors i els volem fer arribar que el CxC aposta decididament no només per la continuïtat del PEM Guiera sinó també per millorar-ne les condicions”.

CONCENTRACIÓ
D’altra banda, el comitè d’empresa del PEM Guiera ha convocat per aquest dimecres (18 hores) una concentració davant les portes del consistori per “protestar per la impassibilitat d’aquest Ajuntament davant el problema que està patint la plantilla del PEM Guiera i la dubtosa continuïtat del servei”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?