L’OAC ofereix cita prèvia per internet

f1b8aeeb90e87d86cd6bf72988291f00

L’Ajuntament de Cerdanyola ja té operativa l’aplicació que permet sol·licitar a la seva web (www.cerdanyola.cat) la cita prèvia per ser atès de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Només cal accedir a l’apartat “cita prèvia OAC” de la pàgina principal de l’Ajuntament (el link directe és: Sol·licitar cita prèvia). La cita prèvia es pot tramitar fàcilment amb un ordinador, una tablet o un telèfon mòbil.

A efectes de la sol·licitud de la cita prèvia de l’OAC hi ha dos tipus de tràmit:

  • Cita prèvia ordinària: serveis per a tots els tràmits menys als que a continuació s’esmenten.
  • Cita prèvia per tramitar una alta o un canvi de domicili al Padró Municipal d’Habitants de Cerdanyola del Vallès: per aquests tràmits es recomana trucar per telèfon a l’Ajuntament en horari de matins (de 8:30h a 14:30h) per a informar-se de la documentació que cal aportar, especialment si es tenen dubtes o es donen situacions singulars (així s’evitar haver de tornar un altre dia per no portar la documentació correcta).

Es recomana, per a tots els tràmits, consultar la informació del que hi ha a l’apartat Tràmits de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ja què en alguns casos hi han models específics que s’hah d’omplir i es poden descarregar de la web.

En el cas d’haver de realitzar més d’un tràmit caldrà demanar una cita per a cada un d’ells.

El dia i hora programats cal dirigir-se de forma puntual a l’OAC (passatge de l’Ajuntament s/n), ja què passats cinc minuts de l’hora concertada la cita caduca i cal demanar-ne una altra.

En cas de no poder assistir a una cita concertada cal anul·lar-la i així deixar lliure l’hora per a una altra persona.

Excepcionalment, aquelles persones que tinguin dificultats per programar una cita prèvia per la web municipal podran sol·licitar-la presencialment (venint físicament a l’Ajuntament) o demanar-la per telèfon (trucant al 93 580 88 88). En ambdós casos, de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h.

Pels tràmits ràpids que es poden resoldre de forma immediata sense necessitat de registre (lliurament d’un volant individual d’empadronament, lliurament de la Targeta Rosa, lliurament de la Targeta Verda, tramitació d’un Comprovant de Vida… o d’altres similars), no cal sol·licitar cita prèvia. Per accedir a l’OAC cal portar mascareta. Només es permet l’accés a les dependències municipals a les persones que han de ser ateses.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?