L’ingrés mínim vital treurà de la pobresa a unes 70.000 persones de la comarca, segons el PSC

83ff2818b8e44880ebdfd2a82ccaee3a

L’ingrés mínim vital s’aprovava ahir al Congrés dels Diputats. “Una prestació d’entre 462 i 1100 euros mensuals per llar pensada per treure de la pobresa a quasi un milió de famílies a tot l’Estat i unes 70.000 persones al Vallès Occidental”, segons càlculs de la Federació Socialista del Vallès Occidental Sud. El diputat per Sabadell al Congrés, Francisco Aranda, considera que estem davant “d’un dia històric” perquè “fem realitat una de les demandes de les entitats socials del nostre país”. A més, afegeix, “serà la primera vegada que ciutadans que ja no rebien cap prestació, podran accedir a una ajuda directa que els ajudarà a deixar enrere una situació d’exclusió”.

Per Aranda aquesta mesura “és necessària per revertir les polítiques neoliberals i treure a famílies senceres de l’exclusió social i dona aire a aquelles persones en situació de pobresa moderada o greu, que al Vallès Occidental són unes 70.000. El govern de Pedro Sánchez, apunta, es “va marcar la creació d’un escut social per lluitar contra les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària i l’IMV és una de les polítiques més visibles per la ciutadania”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?