L’Hospital Temporal Vallès Salut continua avançant

1be563d4d70cbf02096c113db1462610

Els treballs per transformar la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell en l’Hospital Temporal Vallès Salut continuen endavant amb la voluntat de tenir-ho llest al més aviat possible. Avui, entre altres tasques, s’està posant el mobiliari i equipant la zona de descans i estada per als professionals sanitaris que atendran els malalts. Per aconseguir que els sanitaris puguin tenir un espai agradable per menjar i descansar en el transcurs de la seva jornada, l’Ajuntament ha traslladat mobiliari d’equipaments municipals ara tancats, com les biblioteques. També es comptarà amb materials cedits per diverses empreses. Aquest espai s’ubicarà a la planta soterrani de la pista. Així mateix, avui s’ha estat treballant en l’habilitació d’una carpa que serà el punt d’informació a familiars i que està situada a l’exterior de l’equipament. L’hospital temporal, que està previst que comenci a funcionar aquest divendres, comptarà amb 240 llits distribuïts en 10 línies i a més s’inclouran diferents mòduls de lavabos, banys i dutxes.

D’altra banda, també continua endavant el condicionament dels espais destinats a les persones malaltes. D’altra banda, s’espera que avui arribi la compactadora de residus que ha de donar servei a l’hospital temporal i es pugui procedir a la seva instal·lació. Procedeix del Punt Blau 3 i l’Ajuntament la cedeix mentre estigui en funcionament l’hospital.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?