L’Estiu és Gran proposa un ampli programa d’activitats virtuals

e9541ff3a1192f3e251347f9009ffd21

Una nova edició de ‘l’Estiu és Gran’ es posa en marxa partir del 15 de juny amb un programa d’activitats pensades per a persones majors de 60 anys. Les propostes seran variades i centrades en les necessitats i interessos que s’han detectat entre aquest col·lectiu en els darrers mesos. Principalment, es tracta d’activitats continuades que busquen promoure el benestar i la qualitat de vida de les persones grans.

UN 27,1% DE LA POBLACIÓ
El programa de l’Estiu és Gran vol donar resposta al col·lectiu de persones majors de 60 anys que a Cerdanyola representa un 27,1% de la població. La gran majoria de les activitats de l’Estiu és Gran s’han programat de manera online, fent servir diferents plataformes o aplicacions que possibiliten el distanciament social. No obstant, es podria adequar les activitats a mode presencial en el cas de que la normativa i les mesures futures ho permetin.

Les activitats programades són ‘Entrenament de la memòria’ (activitat amb inscripció prèvia. Dilluns i dimarts a partir de les 16:30h), càpsules de gimnàstica suau (facebook.com/ajuntament.cerdanyoladelvalles Dilluns i dijous a les 10h), Música i moviment a casa (activitat amb inscripció prèvia. Dimecres a les 10h), Calma la ment i obté benestar (activitat amb inscripció prèvia. Dijous a les 17h), càpsules per treure profit al teu mòbil: vols saber com aprofitar al màxim el teu smartphone? (activitat amb inscripció prèvia. Dimarts a les 10h), Desconfinament… i ara què? (activitat amb inscripció prèvia. 17 de juny, 1,8 i 15 de juliol a les 17:30h), xerrada sobre automassatges i estiraments (activitat amb inscripció prèvia. Dimecres 22 de juliol a les 17:30h), xerrada sobre higiene postural (activitat amb inscripció prèvia. Dimecres 29 de juliol a les 17:30h), cicle de passejades matinals per Collserola (activitat amb inscripció prèvia i subjecta a la normativa vigent. Dimarts a les 8h) i sessió de cinema a la fresca (plaça de l’Abat Oliba. Places limitades. Divendres 19 de juny a les 22h).

Les activitats són gratuïtes i obertes a les persones grans del municipi. Les inscripcions es poden fer trucant o enviant un missatge de whastapp al telèfon del programa de gent gran 603  620 214.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?