L’esport local demana la construcció d’un nou pavelló

d3787968271aadf66b69e2f7e02571e2

Els primers mesos de funcionament de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola (AEC) s’han tancat amb un superàvit de 744 euros i amb l’aprovació d’un pressupost per a l’any 2016 de 23.850 euros. L’AEC, que va néixer al febrer, vol continuar amb l’organització de la Nit de l’Esport, el Congrés i la Fira de l’Esport i reconeix que li queda “molta feina, sobretot en l’àmbit escolar”. En el decurs de la primera assemblea de socis, l’AEC s’ha compromès a “consolidar la unió d’interessos comuns d’esportistes i entitats de la ciutat per caminar junts i fer de l’esport de Cerdanyola un referent en el nostre territori”.

MANCOMUNAR SERVEIS
L’AEC -que compta actualment amb 19 entitats de l’esport de Cerdanyola que representem el 23% de tot l’esport de la ciutat, el 30% de les entitats i clubs esportius i el 54% dels esportistes- ha aprovat un manifest que reclama de “forma urgent i prioritària la construcció d’un nou pavelló o inicialment el cobriment de pistes poliesportives ja compromeses, la construcció d’una piscina de 25 metres amb graderies pel públic, i la construcció d’una pista d’atletisme”. També proposa “com alternativa l’estudi d’opcions per la via de la utilització mancomunada de serveis per a la pràctica de l’esport amb altres municipis” i reclama “la millora en les condicions de manteniment i us horari dels equipaments actuals, per garantir una practica adequada i digna a les necessitats actuals i futures de l’esport local”.

COL·LABORACIÓ AMB EL SAF DE LA UAB
Mitjançant aquest manifest, assegurava el president Octavi Moreno, l’AEC fa públiques “les inquietuds i reivindicacions de les  entitats esportives, així com els compromisos adquirits per tots els grups polítics que es van presentar a les eleccions municipals en el marc del 1er Congrés de l’Esport de Cerdanyola”. En aquesta línia, l’entitat també insta a l’Ajuntament “a iniciar converses i negociacions amb la UAB per crear un conveni de col·laboració amb el SAF que permeti integrar els serveis o possibilitats que pot oferir la universitat a l’esport local en tots els àmbits, començant per l’ús de la piscina, el rocòdrom, camps de futbol i el pavelló poliesportiu”.

DESENCALLAR LA SITUACIÓ DEL PEM GUIERA
El teixit esportiu local reclama que “es desencalli la situació del PEM Guiera i que en el futur escenari de la gestió es contempli la participació i opinió dels clubs usuaris de la instal·lació”. Per a l’AEC també és important que “s’apliquin models d’accessibilitat a les nostres instal·lacions per garantir la diversitat funcional i la  completa integració de les discapacitats al món de  l’esport” i que es promogui la “marca Cerdanyola en l’univers de l’esport local, comarcal, autonòmic i estatal, mitjançant una campanya institucional que integri l’esport en l’estratègia del full de ruta de ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?