L’espectacle ‘Augmented Pinocchio’ tindrà la seva estrena estatal al FIT

391d45802a606be64095bd7b66c67316

L’espectacle ‘Augmented Pinocchio’ de l’italià Michele Cresmaschi, serà un dels grans atractius de la 9ena edició del FIT Festival. Es tracta de l’estrena a Catalunya i l’Estat d’una obra que combina un vell truc teatral del segle XIX [Pepper’s ghost] amb els darrers programes de software desenvolupats al servei del teatre. El FIT Festival, que té periodicitat biennal i que enguany se celebrarà del 26 al 28 de setembre amb l’organització de Bambalina i l’Ajuntament, està pensat com un aparador d’algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment.

Augmented Pinocchio inaugurarà el FIT Festival, amb representacions el divendres 26 de setembre a les 20h i el dissabte 27 de setembre a les 12h. al teatre Ateneu. El festival Comptarà amb una programació formada per espectacles de companyies nacionals, estatals i internacionals que es veuran al Teatre Ateneu, al Museu d’Art de Cerdanyola – can Domènec i en espais oberts com la plaça de l’Abat Oliba i carrers de la ciutat. Les entrades pel FIT Festival 2014 es podran comprar a partir del 4 de setembre a l’Ateneu, carrer de la Indústria, 38 – 40. Bambalina preveu fer accions al carrer per divulgar el FIT Festival i alhora, vendre entrades amb avantatges per qui confiï en la compra a l’avançada. L’organització recomana comprar les entrades amb antelació, per assegurar-ne l’assistència als espectacles programats. El preu de l’entrada és de 6,5 euros. Per infants, 4,5 euros. Paquet de 6 entrades, 28 euros. Paquet de 4 entrades, 20 euros. Entrada gratuïta amb carnet de Bambalina i infants de menys de 2 anys.

SPOT PROMOCIONAL
Enguany, el FIT Festival compta amb un spot promocional (https://www.youtube.com/watch?v=xLTbuBzDD8Y) que serà difós pels diferents mitjans i xarxes socials de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i també serà emès a les pantalles dels cinemes El Punt.  Els protagonistes de l’spot han sigut els mateixos que els del FIT Festival, els nens i les nenes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?