L’Espai Infantil ofereix activitats virtuals

94c8c0da1dbcc923a173d22dbc0b5d61

L’Espai Infantil no pot obrir encara les seves portes, però ha reformulat les seves activitats per apropar-se als infants de forma virtual a través de les noves activitats de Connectem i Juguem que es faran mitjançant videotrucades. Es tracta de proposar jocs, contacontes i moltes altres activitats lúdiques. Les famílies interessades s’han d’adreçar a l’Espai Infantil mitjançant el correu electrònic a espaiinfantil@cerdanyola.cat o trucant al 673 624 530. Les activitats són gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia.

Juguem és un espai de trobada grupal, obert i unidireccional (educador/a cap al grup d’infants que es connecti en aquell moment) on s’oferirà un seguit d’activitats amb contingut educatiu amb la finalitat d’entretenir els infants sempre des d’una vessant educativa i tenint en compte interessos, necessitats i edats dels participants. Algun exemple d’aquest tipus d’activitats seria contes, teatre de titelles, visionat de curts, reflexions i debats, entre d’altres.

Connectem inclou activitats de lleure educatiu pels diferents grups d’edat de l’Espai Infantil (de 0 a 12 anys), obertes a tota la comunitat infantil del municipi. Les activitats requereixen inscripció prèvia. És un espai de trobada amb un grup limitat d’infants, on el seu rol és actiu, participatiu i d’interacció amb el grup, on es plantegen nous desafiaments educatius, estratègies i activitats d’ensenyament i aprenentatge, des d’una mirada proactiva cap a l’infant. Les activitats que es proposen són campionats de jocs de taula, art o concursos.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?