L’Espai Infantil començarà a funcionar després del Roser de Maig

6489cb4e35e6273902967d50b104e32a

L’antic espai que ocupava el  Centre de Recursos al carrer de les Escoles serà després de les festes del Roser de Maig el nou Espai Infantil, un centre obert que funcionarà de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 hores. El nou espai, que en la primera fase ha comptat amb una inversió de 90.000 euros, estarà gestionat pel Centre d’Esplai La Gresca, que des del 1994 treballa en els barris Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons amb l’objectiu d’educar infants i joves en el temps lliure amb una vocació transformadora i d’inclusió social. En aquest sentit, el nou servei estarà obert a tothom, amb una quota simbòlica, i es treballarà especialment en l’educació i el lleure per a infants en risc d’exclusió social i o amb discapacitats.

Des de la Gresca s’explicava que el centre acollirà infants de 0 a 12 anys (fins als tres anys els pares han d’acompanyar als nens) i oferirà activitats dirigides i ludoteca -sempre amb la presència d’un educador- en diferents sales amb jocs de taula i espais per a la lectura, entre d’altres. Per a l’alcaldessa Carme Carmona amb aquest nou espai el govern municipal “posa en marxa un dels deures del mandat, que era posar en marxa un programa d’atenció a la infància”.  Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Carme Arché, destacava que la ciutat “necessitava un espai com aquest, que també sigui inclusiu” i assegurava que “s’ha fet una feina important i ara el que cal és que els resultats siguin satisfactoris”.

Els dies 2, 3 i 4 de maig diferents tallers infantils serviran per presentar l’espai a la ciutadania i obrir les inscripcions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?