L’escola d’Octavi Tarrés treballarà també en la millora dels materials per a porters

4a80fc75ab35bb5442febad17883d436

El cerdanyolenc i exporter del Barça d’hoquei patins, Octavi Tarrés, no ha parat de dedicar-se a la preparació de porters després de penjar les guardes i els guants. Dirigeix l’escola L’escola de formació de porters d‘hoquei sobre patins PORTERO PORTERIA- Octavi Tarrés i ara ha decidit treballar per evolucionar el material del porters. “El material de porter no ha evolucionat igual que el dels jugadors. Ara es xuta molt més fort que en la meva època i les proteccions no són tan eficaces “, destaca. Per aconseguir la millora del material de porters ha arribat a un acord amb GENIAL Hockey.

Com viu l’escola el confinament?

Quan es pugui tornar a entrenar l’escola ja té preparat els controls necessaris per garantir la seguretat dels esportistes, però de moment s’han de conformar amb webinars. El 16 de maig van fer un seminari en línea per a porters d’hoquei que va comptar amb 180 participants. “En temps de confinament i amb l’activitat esportiva aturada, iniciatives com aquesta mantenen viva la il·lusió de tots els esportistes”, assegura Tarrés

Qui és Tarrés?

Tarrés, que iniciar-se al Cerdanyola i va formar-se a les categories base blaugrana, va ser el segon d’Aitor Egurrola durant cinc temporades -des de la 2005-2006 a la 2009-2010- i, entre d’altres, compta amb tres Lligues Europees i cinc OK Lligues al seu palmarès.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?