L’Escola d’Arts de l’Ateneu presenta una àmplia oferta per al proper curs

4060ef056202be2c8bfb16456db28342_L

L’oferta de l’Escola d’Arts de l’Ateneu per al curs 2020-2021 serà àmplia i variada en tots els àmbits d’actuació. S’han dissenyat cursos i activitats pensats perquè tothom, des d’infants, passant per joves i persones adultes puguin fer activitats de lleure i formatives al llarg de la setmana d’octubre a juny. El període per fer les inscripcions als cursos i tallers de l’Ateneu es va obrir ahir dilluns i les soŀlicituds es tramitaran per estricte ordre d’arribada.

L’Escola d’Arts Plàstiques proposa tallers i cursos per a infants i joves. També ofereix Joc en família per a infants de P3 i P4 acompanyats d’un adult. L’oferta es complementa amb tallers que aglutinen una gran varietat de tècniques adreçades, principalment, a les persones adultes, com ara l’acrílic, les tècniques aquoses, la pintura a l’oli, l’escultura, la ceràmica, el dibuix al natural amb model, el gravat i l’estampació, la joieria, l’art tèxtil, tapís, nusos i arpilleres, arts decoratives i tècniques tradicionals aplicades a les arts plàstiques.

L’Aula de teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. A més també ofereix circ contemporani per a infants.

L’Escola de Dansa ofereix diferents nivells de dansa creativa, clàssica (Ballet) i jazz, modern i contemporani.

D’altra banda, el curs vinent se seguirà fent el curs de microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l’estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

Inscriure’s

Per formalitzar-les caldrà obtenir el full de soŀlicitud d’inscripció i el llistat de cursos a l’OAC, la recepció de l’Ateneu o bé a la seu electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola. L’Ateneu tanca el mes d’agost i l’horari durant juliol, els dies feiners, serà de 9 a 21 hores. Es continuarà matriculant el setembre mentre hi hagi places al curs que es vol fer durant el 2020-2021.

Més informació de la inscripció a les activitats i cursos de l’Ateneu

Llibretó dels cursos i tallers de l’Ateneu 2020-21

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?