L’època d’esplendor de Broadway tenyirà d’optimisme el Concert al Castell

0e055015385980da4e111a90c5284edc

Després de superar amb nota el repte de Txaikovski, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) portarà la música, la tradició i l’estètica dels Estats Units de finals dels anys 20 i principis dels 30 al Concert al Castell del proper 3 de juliol.  Així, l’optimisme dels musicals de Broadway -una selecció de ‘Porgy and Bess’, l’òpera de Gershwin, i d’altres clàssics americans de Porter, Berlin i Rodgers- serà el gran protagonista de la producció ‘Old Broadway al Castell’, la cita cultural de l’estiu que organitza l’entitat amb el suport de l’Ajuntament i de la revista Cerdanyola al Dia, entre d’altres. Les entrades per al concert (10, 15 i 20 euros segons la ubicació) sortiran a la venda el dilluns 15 de juny i es podran adquirir a l’Ateneu, a la floristeria Casamitjana i a perfumeries Ópalo.

“Teníem clar que volíem tornar a un estil més modern, buscar un repertori més agradable de treballar i trobar una sortida més comercial”, remarcava el vicepresident de l’AMCV, Xavi Hernández. A la primera part, amb les corals de l’AMCV i Veus Cor de Músic de Castelldefels a escena, sonarà una versió concert de Porgy and Bess.  “Al Castell ja hem tocat dues obres de Gershwin, podem dir que som una banda especialista en Gershwin”, apuntava el director de la banda, Gerard Pastor. Els cantants lírics Joan Sebastià Colomer –que ja va participar fa tres anys al Castell de La Traviata– i Marga Cloquell interpretaran les àries més rellevants de l’obra. “És una combinació estranya de música molt popular i alhora densa i complicada”, apuntava Colomer. A la segona part – més desenfadada, segons Pastor- el cantant David Mauricio interpretarà Cheek to Cheek, Blue Moon i I’ve got you under my skin i un conjunt de ballarins de l’Escola de Dansa Roger’s de Cerdanyola, apareixeran a l’escenari per aportar dinamisme durant la interpretació de la mítica Begin the Beguine i d’Alexander’s Ragtime Band. Per a l’escola Roger’s Centre, que enguany commemora el seu 25è aniversari, poder ballar al castell és “la cirereta” de la celebració: “El swing, el jazz i el blues ens encanten, ho gaudirem molt amb els cinc sentits”, anunciava la directora de l’escola, Maria Teresa Llargués.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?