L’Avanç del PDU del Centre Direccional s’obre a informació pública

95afb94bcb9e5971a68576edb0850e71

El document es pot consultar fins al 10 de setembre al web del Parc de l’Alba i a l’OAC municipal

Ja s’ha obert el període d’informació pública del document d’objectius i propòsits i avanç del Pla Director Urbanístic (PDU) del Centre Direccional. Es pot consultar fins al 10 de setembre a l’OAC i al web del Parc de l’Alba. El document inicia el procediment de formulació del nou Pla Director Urbanístic del Centre Direccional. “Crearà el marc urbanístic per acabar d’executar l’àmbit d’interès supramunicipal del Centre Direccional, escoltant les aportacions fetes des de Cerdanyola del Vallès, a través de les seves entitats, veïnat i l’Ajuntament”, assegura en un comunicat el govern municipal.

L’espai de consulta del document al web del Parc de l’Alba contempla un formulari per recollir en línia els comentaris que ajudaran a elaborar el projecte definitiu. Les aportacions i comentaris es traslladaran al departament de Territori i Sostenibilitat per a la seva consideració. A més, l’OAC municipal disposa del document imprès perquè qui vulgui el consulti. Fins al 31 d’agost (ambdós inclosos) l’horari de consulta és de 8.30h a 14 hores. A partir de setembre, l’horari serà de 8.30 a 19 hores.

La Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, va aprovar el Document d’objectius i propòsits, i Avanç del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès el 27 de juny. Aquest acord es va publicar el 10 de juliol al Tauler d’Anuncis de la Generalitat (DOGC) obrint un període d’informació pública fins el 10 de setembre de 2018.

Des del Parc de l’Alba s’anima els ciutadans a participar en aquest procés tot consultant els 5 documents posats a disposició (a destacar les últimes 14 planes de la Memòria que presenten les 4 alternatives, incloent l’alternativa 3 que dona la millor resposta als objectius i criteris establerts pel nou planejament) i fent totes les aportacions que considerin convenients i que ajudaran a l’elaboració del projecte.

A l’alternativa 3 les zones bàsiques de creixement es concreten en el nou teixit residencial s’estableix en clara continuïtat espacial entre el nucli urbà i la zona del turó del Castell de Sant Marçal i l’activitat econòmica en una única i gran àrea sobre l’avinguda de la Ciència i sobre la carretera BV-1414 fins a connectar amb el Parc Tecnològic. D’altra banda, els espais lliures i xarxa viària d’aquesta alternativa es configuren a la zona del Corredor verd, la del Parc de Collserola i la de l’antic abocador de Can Planes. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?