L’ANC prepara la Diada

64f7b8990be2d94add5152c155ac4915

Cerdanyola per la Independència – ANC de Cerdanyola ja té tot a punt per al seguit d’activitats que organitza en motiu de la Diada de Catalunya.  El primer d’ells serà un sopar popular aquest dissabte  (20.30 hores) al pavelló de Can Xarau. L’acte comptarà amb  la presència de Salvador Cardús, membre del consell assessor per a la transició nacional. Els tiquets per assistir al sopar costen 10 euros i la recaptació íntegra obtinguda anirà destinada a la campanya ‘Ara és l’hora’ de cara al Sí – Sí el 9 de novembre. Els tiquets del sopar es venen anticipadament els dies 3 i 4 de setembre de 18.30 a 20.30 hores a una parada a la plaça de l’Abat Oliba.
I l’11 de setembre al matí (plaça Abat Oliba d’11 a 13h) l’entitat ha preparat una gran festa per a tothom amb activitats i actuacions de diverses entitats, associacions i grups del teixit associatiu de Cerdanyola.

Durant els mesos de juliol, agost i fins a l’11 de setembre, Cerdanyola per la Independència ha estat recollint adhesions d’entitats i associacions del municipi al manifest en defensa de la consulta. En aquests moments calculen que més d’una vintena d’entitats s’adheriran al manifest que “serà presentat als responsables de l‘Ajuntament i, conjuntament amb la resta de municipis del país, al president del Govern i al Parlament de Catalunya”. Per la tarda l’ANC Cerdanyola assistirà a la formació d’un immens mosaic humà amb la senyera al llarg d’una gran ve baixa  -Cerdanyola té adjudicat el tram 22- a la confluència dels carrers de Gran Via de les Corts Catalanes i Diagonal a la ciutat de Barcelona. Per facilitar l’assistència dels cerdanyolenques, Cerdanyola per la Independència ha llogat quatre autocars i ha coordinat i ha donat recomanacions als veïns que hi vulguin assistir pel seu compte.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?