L’ANC convoca un acte limitat a 200 persones al Turonet per a l’11-S

49365831e31f4f44649c206ca9ead85d_L

La seguretat serà la protagonista de l’acte que organitzarà enguany l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Cerdanyola per a  l’11 de setembre. Així, es posarà especial èmfasi en la seguretat de les persones i l’acte de Cerdanyola estarà limitat a 200 persones (inscripció prèvia) en un espai delimitat al Parc del Turonet. “Cal protegir-se tots, començant pels que organitzen i els que hi participin”, remarquen Jaume Sobrevals, Jordi Sulè i Enric Llaugé, membres de la secció local de l’ANC. Ells explicaven en roda de prensa que “els objectius” són els de sempre, però amb la novetat que la pandèmia obliga a la descentració de les mobilitzacions i a complir escrupolosament els requeriments sanitaris i les conseqüents mesures de seguretat.

A Catalunya, se celebraran un total de 107 concentracions a 82 municipis. Aquells que vulguin asistir a l’acte de Cerdanyola s’han d’inscriure (assemblea.cat) i quan ho facin rebran un correu electrònic de confirmació amb un número d’identificació -que servirà per poder accedir al recinte- i 16 recomanacions que s’hauran de respectar durant l’acte. Així, al Turonet s’ubicaran 200 cadires amb dos metres de distància entre cadascuna i dividides en tres seccions d’entre 63 i 65 cadires cadascuna per facilitar el control de l’aforament i que l’entrada i la sortida sigui esglaonada. També hi haurà una trentena de voluntaris per garantir que es respecten totes les mesures, facilitar gel hidroalcohòlic i netejar i protegir els micròfons després de cada intervenció.

COM SERÀ L’ACTE?

L’acte, que s’iniciarà a les 17 hores i està previst que acabi a les 18 hores per poder seguir a casa l’acte central de Barcelona, comptarà amb les intervencions d’Àngel Gaston (ANC Cerdanyola), Eulàlia Subirà (exsecretària nacional ANC), Albert Fabià (Associació Catalana de Drets Civils), Edu Garzón (cerdanyolenc membre del CDR local detingut en l’operació Judes del 23 de setembre de l’any passat), Concep Miró (IAC/CATAC), Natàlia Domingo (sindicat Intersindical) i Quim Arnau (patronal Anem per feina). Les fotografies i vídeos de l’acte, presentat pel periodista i músic cerdanyolenc Gerard Sesé, es projectaran a la concentració central de la jornada que l’ANC celebrarà a Barcelona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?