L’Ajuntament resol el contracte de la zona blava per incompliment de la concessionària

d6f811fd0c668b06401e12f22b91eabb

Després que al ple de març quedés sobre la taula  la resolució de l’expedient del contracte de la zona blava, dissabte s’aprovava -amb el vot en contra d’ICV-EUiA i les abstencions del PSC i el regidor no adscrit- en una sessió extraordinària.

L’acord aprovat permet resoldre el contracte subscrit al 2009 entre l’Ajuntament de Cerdanyola i la societat Cerdanyola Aparca per la gestió i explotació de la zona blava pels “diferents incompliments detectats en la gestió del servei”. En concret, una auditoria presentada al ple posava de manifest que Cerdanyola Aparca va externalitzar el servei a l’empresa Saba incomplint el plec de condicions del contracte. Amb l’aprovació de la proposta es comunicarà a l’empresa Cerdanyola Aparca que “haurà de prestar el servei abans que un altre es faci càrrec de la gestió del mateix”.

Des de CIU es destacava que malgrat que la zona blava és un servei “estratègic” per a la ciutat, ara “cal focalitzar el tema en trobar la millor solució”. Per la seva banda, Manuel Buenaño (PP), que va ser qui va proposar al passat ple que el punt quedés sobre la taula, destacava que la seva petició no havia estat “un caprici” i felicitava al govern per haver estat “valent” per entomar el tema de la zona blava. Buenaño també demanava al govern si depuraria responsabilitats. “S’ha de ser rigorós amb l’ordenament i donar solució a una situació irregular. Les dues parts -Ajuntament i Construcciones Toro- estem treballant per trobar una solució”, assegurava el fins ara regidor de Finances, Maurici Jaumandreu. La resolució del contracte és per a ERC “una solució justa per a la ciutat i pel contribuent”. En aquest sentit, el regidor republicà Dani Mallén assegurava que “fins al moment la situació era irregular i el més normal és corregir-la”. I si Ciutadans demanava la presentació d’un pla de viabilitat de Cerdanyola Aparca, el PSC assegurava que la decisió del govern municipal pot “costar-li a l’Ajuntament molts diners”. A més, Francisco Ortiz plantejava que pot haver-hi un “problema de viabilitat” del servei públic: “D’aquí a dues setmanes qui pagarà la factura de la llum dels aparcaments?’”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?