L’Ajuntament intervé el PEM Guiera

73c564de315ae81db9aaa50a11f02581

La Federació Catalana d’Handbol (FCH), concessionària del servei del Parc Esportiu Municipal Guiera ha comunicat a l’Ajuntament de Cerdanyola que a partir del 4 d’agost no pot continuar oferint el servei. Davant aquesta situació i emparat per la normativa, l’Ajuntament ha decidit intervenir el servei de forma cautelar i immediata per donar continuïtat al servei de caràcter públic, segons informa el govern en un comunicat.

L’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, ha pres la mesura de forma cautelar i provisional i serà el ple qui haurà d’adoptar les decisions respecte a la resolució del contracte i/o actuar en conseqüència de les possibles resolucions del Jutjat Mercantil. La intervenció del PEM Guiera per part de l’Ajuntament garanteix el servei als usuaris de les instal·lacions, que no apreciaran cap canvi en el seu funcionament. Durant el període d’intervenció el servei del PEM Guiera estarà sota la tutela de l’Ajuntament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?