L’Ajuntament engega una campanya cívica per reduir el soroll de l’oci nocturn a Sant Ramon

91b1b90c684fd8e5c2ec1b7418ca380f

Ja s’ha posat en marxa una campanya cívica al carrer de Sant Ramon amb l’objectiu de conciliar l’oci nocturn amb el descans del veïnat de la zona. L’actuació, impulsada per l’Ajuntament, vol “aconseguir que les persones que assisteixen als establiments d’oci i restauració de la zona gaudeixin de l’estona d’oci i ho facin, alhora, respectant el descans del veïnat”.

La campanya neix arran d’un procés participatiu en el què han col·laborat l’associació de veïns del barri, representants dels establiments d’oci i restauració implicats i el propi Ajuntament, segons informa el govern municipal en un comunicat.

EN QUÈ CONSISTEIX?
La campanya disposarà de tres elements: banderoles, adhesius i rodals. S’instal·laran 19 banderoles al llarg del carrer de Sant Ramon amb la frase “Si us plau, respecteu el descans dels veïns” i la imatge d’una ovella demanant silenci.

Alhora, els establiments d’oci i restauració posaran un adhesiu a la porta amb la mateixa frase i un codi QR que amaga una sorpresa. Finalment, es repartiran rodals pels establiments per tenir present la campanya durant l’estona d’oci.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?