L’Ajuntament distribuirà 8.487 mascaretes per als majors de 70 anys

94dc54329e25f79c8a3f66d37ea38c47

El consistori ha començat a repartir mascaretes de formar personalitzada per correu postal a les persones de 70 i més anys empadronades a Cerdanyola. Amb aquesta mesura, com ja va passar amb els infants, l’Ajuntament vol que la sortida al carrer de la gent gran de la ciutat es produeixi amb les màximes garanties possibles de seguretat. L’Ajuntament té previst distribuir 8.487 mascaretes entre la població empadronada a Cerdanyola del Vallès majors de 70 anys, segons dades extretes del padró municipal. El repartiment es farà igual que en el cas dels infants: serà personalitzat, la mascareta es deixarà a la bústia de les llars i anirà acompanyada d’una carta de l’alcalde amb instruccions de com utilitzar-la correctament. Es tracta de mascaretes higièniques reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades. Tenen les mateixes característiques que les repartides fa uns dies entre els infants de la ciutat a excepció de les mides, que corresponen a les d’una persona adulta. 

QUAN PODEN SORTIR ELS MAJORS DE 70 ANYS?

Actualment, les persones majors de 70 anys poden sortir al carrer entre les 10h i les 12h i entre les 19h i les 20h. Al igual que la resta de persones, en les seves sortides han de mantenir la distància interpersonal de dos metres i en el cas de no poder han d’utilitzar obligatòriament la mascareta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?