L’Ajuntament de Montcada i PIMEC Vallès Occidental mostren el seu suport a les pimes afectades pel tancament de Nissan

f0bcc225d09eca8b7d1e26f319e38493

Davant el tancament dels centres de treball de l’empresa Nissan Motor, l’Ajuntament de Montcada i Reixac i PIMEC Vallès Occidental han mostrat el seu suport a les pimes del territori afectades pel tancament. El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha destacat que el tancament dels centres de treball de Nissan afectarà de manera directa 420 empreses industrials, 380 de les quals són pimes. A més, considera fonamental la posada en marxa del Programa de Suport a la Indústria de la Mobilitat i de l’Automoció, que va demanar el Parlament de Catalunya fa un any i que es va definir per part del Departament d’Empresa i Coneixement a principi d’enguany. Per això, ha instat la Generalitat a que l’agilitzi: “Estem parlant de 31.000 llocs de treball que poden perillar, així que, com a patronal, volem estar al peu del canó i comunicar als treballadors que nosaltres, els sindicats i les administracions tirarem endavant per intentar que Nissan recapaciti”.

La setmana passada PIMEC, juntament amb la Generalitat i la resta d’agents socials més representatius de Catalunya, van posar de manifest el seu rebuig a l’anunci de tancament dels centres de treball de la companyia Nissan Motor a Catalunya i la greu preocupació per l’impacte econòmic i social que pugui tenir, així com la forma d’anunciar aquesta decisió amb tan breu marge de temps. A més, van instar Nissan a reconsiderar la decisió i es van comprometre a continuar treballant per mantenir l’activitat i el seu parc de proveïdors.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?