L’aigua protagonitza el 18è Cap de Setmana Ibèric

a1ca2d478cdfb0fd066e78050f4af09b

Una cita ineludible per descobrir i experimentar d’una manera lúdica i divertida la cultura ibèrica a Ca n’Oliver amb diferents visites i tallers

El Poblat Ibèric de Ca n’Oliver es vestirà de gala per celebrar el 18è Cap de Setmana Ibèric, una cita ineludible per descobrir i experimentar d’una manera lúdica i divertida la cultura ibèrica. El usos de l’aigua seran l’eix motivador del programa previst per l’edició d’enguany a Ca n’Oliver. Conjuntament amb el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola (CRAC) i altres voluntaris, des del Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver han preparat una gran diversitat d’activitats gratuïtes -veure imatge superior- pensades per a tot tipus de públic.

El Cap de Setmana Ibèric l’impulsen el Museu d’Arqueologia de Catalunya i més d’una vintena de jaciments catalans que integren la Ruta dels Ibers, d’entre els quals Ca n’Oliver.

Jornades Europees de Patrimoni
D’altra banda, el cap de setmana següent se celebren les Jornades Europees de Patrimoni, del 12 al 14 d’octubre. Com ja és habitual, els dos museus de la ciutat hi participaran. Es farà jornada de portes obertes al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el diumenge 14 s’obriran al públic de 10 a 14 h l’ermita de Santa Maria de les Feixes i l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes. Les persones visitants podran veure els treballs de restauració que s’estan fent a l’ermita. Es faran visites guiades a l’ermita de Santa Maria de les Feixes, a les 11 h, i a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes, a les 12:30 h.

El diumenge també es podrà fer la visita guiada al Museu i al Poblat ‘Laietana, terra d’Ibers’, per a visitants majors de 12 anys.

El Museu d’Art participarà en aquestes jornades fent portes obertes, curtmetratges i organitzant un itinerari modernista. – Redacció

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?