L’Agrupació Musical supera amb nota el repte de Txaikovski al Castell

97a787f8d6fb66aaef15fa858aa433ea

La banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) va retornar a un repertori clàssic i d’alta exigència tècnica per la porta gran. L’espectacle Txaikovski al Castell va satisfer el prop del miler de persones que omplien els jardins del castell de Sant Marçal. A la primera part el Concert per a violí va mostrar el talent de la jove violinista Anna Urpina i a la segona la banda va anar de menys a més amb les interpretacions de la Marxa Eslava, la suite del Trencanous i l’Obertura 1812. Aquesta és  segurament la peça més exigent que mai ha tocat  la banda i malgrat l’absència final dels Miquelets de Girona, es va salvar l’imprevist amb els fusells i els canons dels grups de Moià, Sant Andreu i Badalona.
   
L’AMCV fa una valoració “molt positiva” de la seva gran cita anual: “Estem molt satisfets de l’aspecte final del pati de cadires. Després de Disney, la temàtica d’enguany era una mica més arriscada. Vam confirmar l’encert de comptar amb l’Anna Urpina per fer el Concert per a Violí, la Banda va tenir grans moments amb la Marxa Eslava o l’Obertura 1812”, remarca el vicepresident de l’entitat, Xavi Hernández.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?