L’Agrupació Musical se supera amb l’Old Broadway al Castell

6a501db6788f8bc3147fbec59d7a4924

Diuen que per triomfar t’has d’arriscar. I l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV)ha fet bona la dita amb la producció Old Broadway al Castell. “Aquesta temàtica va ser la cinquena opció que ens vam plantejar pel Castell, després de descartar quatre. El públic va confirmar que la vam encertar perquè vam vendre totes les entrades una setmana abans, fet que no passava des del 2003”, destacava el vicepresident de l’entitat, Xavi Hernández. Públic i organitzadors valoraven amb satisfacció un espectacle que va omplir els jardins del Castell de Sant Marçal.

Amb un ambient fresc i la façana del Castell tenyida de colors, el públic va rendir-se a la música d’autors com George Gershwin, Cole Porter, Irving Berlin i Richard Rodgers. A la primera part la banda i la coral de l’Agrupació Musical van estar acompanyats pel baríton Joan S. Colomer i la soprano Marga Cloquell van donar vida als dos personatges centrals de l’òpera ‘Porgy an Bess’ de Gershwin. “Musicalment la primera part va tenir un nivell molt alt i una conjunció bastant grossa, la banda va ser una unitat, la coral va anar de menys a més i els solistes van estar molt bé”, explica Hernández, que apunta “a la segona part el fet del ball va anar molt bé”. I és que després del descans la banda va estar acompanyada per 14 ballarins de l’escola de dansa Roger’s i pel cantant David Mauricio. “En general la valoració és positiva, la temàtica va enganxar i el Roger’s va aportar molt públic”, conclou Hernández. Però sens dubte, un dels protagonistes de la nit va ser el director de la Banda, Gerard Pastor, que considera que “tant la banda com la Coral de l’AMCV van mostrar les seves millors cares al Castell, versatilitat estilística i la capacitat d’assumir grans reptes tant logístics com musicals”. Com a director, Pastor assegura estar “molt orgullós” d’uns músics que “ho han donat tot a cada assaig”. Sense temps per celebrar les bones crítiques, l’AMCV ja prepara el Concert al Castell de l’any vinent, que “com a 15è serà molt especial”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?