Junts treballarà per “aconseguir que l’estabilitat doni fruits”

WhatsApp Image 2023-05-16 at 17.41.02

La presentació del programa electoral de Junts per Cerdanyola va servir per destacar les principals propostes de la formació, però sobretot per marcar diferències. “La campanya és per parlar de propostes, però també de valors i de formes de fer polítiques. Això és el que ens ha diferenciat de la resta de grups, hem posat molt l’accent en la necessitat d’entesa”, assegurava l’alcaldable Joan Sánchez als jardins de Ca n’Ortadó, escenari també d’una declaració d’intencions: “No diem que som els millors, diem que entre tots podrem fer el millor. No farem màgia, treballarem molt cercant consensos”.

Per a Sánchez, el govern del PSC no ha aprofitat l’estabilitat que ha tingut durant el mandat i assegurava que Junts hauria garantir aquesta estabilitat “governés qui governés” perquè “o treballem plegats o no ens en sortirem”. Ara, apuntava, el repte és “aconseguir que l’estabilitat doni fruits”.

Amb un sol regidor, Junts treu pit d’haver aconseguit coses. “Però és cert que moltes no s’han acabat o no han quedat ben acabades”. L’alcaldable posava com a exemples l’Oficina de Promoció Empresarial -una finestreta única que encara no atrau empreses que aportin valor afegit i llocs de treball-, el Pla de polígons -que es troba en fase de redacció- el mapa de l’amiant –“ara caldrà destinar-hi diners”, apuntava Sánchez- i el projecte de Parc Arqueològic de Cerdanyola. “Vam demanar que s’adquirís Can Canaletes per incorporar-ho, però encara no s’ha fet”, apuntava el candidat. El programa electoral de la formació també insisteix en l’habitatge. “Cal una oficina potent d’habitatge que gestioni els habitatges de protecció oficial del Parc de l’Alba i ens agradaria que tot aquest habitatge de protecció sigui de lloguer”, explicava Sánchez. En l’apartat de cultural i esportiu, Junts defensa comptar amb les entitats perquè mitjançant convenis puguin organitzar activitats.

Suport de Jaume Giró, exconseller d’Economia

“Hem de gestionar de manera eficient els recursos i aprofitar al màxim les infraestructures del coneixement i la proximitat amb la ciutat de Barcelona”, remarcava l’exconseller d’Economia, Jaume Giró. Per a ell, Cerdanyola no pot passar més anys amb un govern que no aprofiti les potencialitats que té la ciutat: “Cerdanyola necessita un canvi, gent preparada que toqui de peus a terra i per això és fonamental que el Joan sigui decisiu”.

La bona gestió, la cerca d’aliances i liderar l’agenda són les potencialitats de la candidatura de Junts per Cerdanyola, destacava el número 25 de la llista i exalcalde Toni Morral. “Ara ens cal fortalesa dins l’Ajuntament. Hem d’estar a la cambra de comandament del futur de la ciutat”, afegia Morral.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?