Junts per Cerdanyola demana prorrogar l’ampliació de terrasses de bars i restaurants

b1da35673a92af40fb0d8e72cefac177_L

Junts per Cerdanyola ha demanat al govern de Cerdanyola que es prorrogui l’ampliació de les terrasses de bars i restaurants que es va implementar per facilitar l’adequació dels establiments a la normativa de prevenció del coronavirus. La formació recorda que aquesta és una de les mesures que es va implementar arran de la Taula de Reactivació socioeconòmica de la ciutat  i que en aquell moment es va posar com a límit per a aquest permís el mes de setembre. “Hem tingut coneixementque el govern podria estar valorant no renovar-lo a partirdel proper 14 de setembre”, destaquen des de Junts. Més enllà d’aquesta data seguiran vigents les limitacions d’aforament, tant a l’interior com a l’exterior dels locals, i des de Junts consideren “necessari” prorrogar les ampliacions: “Aquesta mesura servirà per compensar la situació que viu el sector, fins que es recuperi la plena normalitat.

D’altra banda, la formació és conscient que “està havent-hi queixes de veïns per les molèsties que alguns locals els provoquen” i per aquest motiu sol·liciten al govern que exerceixi “la vigilància i la mediació i, si cal, les sancions corresponents, per evitar aquests mals usos”. Uns mals usos, apunten, que “en la majoria dels casos ja venien de l’època de la normalitat”, que estan “perfectament localitzats” i que “per descomptat, no s’acabaran el 14 de setembre amb la limitació de les terrasses”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?